Υλικά

1 συσκευασία (φακελάκι) ζελέ λεμόνι
200 ml χυμό πορτοκάλι
300 γρ. πεπόνι πουρές
400 γρ. πεπόνι σε κομμένο σε κυβάκια
1.5 κιλό γιαούρτι στραγγιστό

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το χυμό πορτοκάλι και λιώνουμε το περιεχόμενο του ζελέ σε σκόνη. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον πουρέ πεπονιού και ανακατεύουμε καλά.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το ζελέ και μοιράζουμε σε ατομικά φορμάκια.
Σερβίρουμε με κομμάτια φρούτου ή και χοντροσπασμένα καρύδια