Η επιστροφή από την καραντίνα φαίνεται ότι έχει επηρεάσει τους Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για το τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα του. Ο Greek Freak μιλώντας σε δημοσιογράφους τόνισε ότι “ήταν απογοητευτικό το γεγονός ότι κάποιες στιγμές δεν ήμασταν οι εαυτοί μας”.

“Δεν ήταν απογοητευτικό ότι χάσαμε κάποια παιχνίδια. Η ήττα είναι μέρος του παιχνιδιού. Προφανώς όμως ήταν απογοητευτικό το γεγονός ότι κάποιες στιγμές δεν ήμασταν οι εαυτοί μας”, ανέφερε και σημείωσε:

“Δεν κυκλοφορούσαμε τη μπάλα όσο ήθελα ή όσο θέλει ο κόουτς να την κυκλοφορούμε. Δεν παίζαμε πάντα δυνατά στην άμυνα. Υπήρχαν στιγμές που ήμασταν οι εαυτοί μας και παίζαμε ως η καλύτερη άμυνα στο ΝΒΑ. Υπήρχαν στιγμές που το δείξαμε αυτό και στιγμές που δεν το δείξαμε”.

Αναφερόμενος στην απουσία του λόγω τιμωρίας εξαιτίας της κουτουλιάς στον Βάγκνερ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είπε: “Το πιο απογοητευτικό για εμένα ήταν ότι στον αγώνα με τους Γκρίζλις καθόμουν στο ξενοδοχείο και δεν μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να νικήσουν τον αγώνα. Τώρα αυτό όμως τελείωσε, ανήκει στο παρελθόν”.

Σχετικά με το πώς θα βελτιωθούν οι Μπακς δήλωσε: “Είναι ώρα για τα playoffs. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι απλώς μπορεί κάποιος να γυρίσει τον διακόπτη όπως λένε κάποιοι. Πιστεύω όμως ότι μπορούν όλοι να συγχρονιστούν. Αν όλοι είναι συγκεντρωμένοι, παρακολουθήσουν το video και ξέρουν ποιο είναι το πλάνο μας, τότε θεωρώ ότι θα παίξουμε πολύ καλύτερα”.

Για την αντιμετώπιση από τα Μέσα: “Νιώθω πως σε όλη μου την καριέρα, ακόμα και φέτος, δεν μας δίνουν ιδιαίτερη σημασία, αλλά στο τέλος της ημέρας θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε. Να προσπαθούμε να παίζουμε καλό μπάσκετ, να προσπαθούμε να βελτιωθούμε καθημερινά και να είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας. Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει εκτός, αν μας θεωρούν φαβορί, αν συζητούν για εμάς. Αυτό που έχει σημασία είναι τι κάνουμε, πώς προπονούμαστε και πώς θα γίνουμε καλύτεροι, πώς θα διασκεδάσουμε και πώς θα αγωνιστούμε παρέα. Όσο συνεχίσουμε να το κάνουμε, θα είμαστε σε ένα καλό σημείο”.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ