Οι περισσότεροι όταν κάνουν διακοπές το μόνο που θέλουν είναι ξεκούραση και χαλάρωση απο την κοπιαστική καθημερινότητα.

Η πραγματικότητα, όμως, για επαγγελματίες που βασίζονται στην εικόνα τους, όπως η τραγουδίστρια Rita Ora που παραθερίζει στην Κέρκυρα, δεν είναι πολλές φορές ακριβώς η ίδια καθώς και στην περίοδο των διακοπών τους δεν θα πρέπει να χαλαρώνουν αλλά θα πρέπει να διατηρούν τη σιλουέτα τους.

Η 30χρονη τραγουδίστρια συνεχίζει τις διακοπές της σε 5αστερο ξενοδοχείο στο νησία των Φαιάκων αφού προηγούμενως βρέθηκε στην Ίμπιζα και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και τα βίντεο που αναρτά στο Instagram δεν παραλείπει την γυμναστική από το καθημερινό της πρόγραμμα.

Οι εικόνες, βέβαια, έχουν και το απαραίτητο σέξι στοιχείο προς ικανοποίηση των 16 εκατομμυρίων followers της τραγουδίστριας στο Instagram.

«Ιδρώνω, ιδρώνω, ιδρώνω» γράφει χαρακτηριστικά σε μια από τις φωτογραφίες της φροντίζοντας να «παίζει» με το μπούστο της.

H Rita Ora κάνει διακοπές και... ιδρώνει στην Κέρκυρα.

Από το «άλμπουμ» δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και οι φωτογαφίες με μαγιό με την Ρίτα Όρα να κάνει μια επιλογή σε λευκό χρώμα με το μαγιό ίσα-ίσα να καλύπτει τα απαραίτητα προκειμένου η διάσημη τραγουδίστρια να αποφύγει τυχόν «ποινές» για άσεμνες φωτογραφίες.Βίντεο: protothema