Όλο το βάρος στο νέο, δεύτερο κύκλο του σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως ρίχνει ο ΑΝΤ1 προκειμένου να κρατήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να παραμείνει η νούμερο 1 καθημερινή συνήθεια στο κομμάτι της μυθοπλασίας.

Μέσα σε όλα τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι, για τη συνέχεια του επιτυχημένου σίριαλ, ο ΑΝΤ1 φαίνεται πως εξετάζει την πιθανότητα να αυξήσει τη διάρκεια των «Άγριων Μελισσών» οι οποίες και θα μεταδίδονται πια λίγο νωρίτερα.

Με έναρξη περίπου στις 22:30, όπως σχεδιάζεται, η σειρά της Μελίνας Τσαμπάνη θα πρέπει να «ανοίξει» σε διάρκεια ώστε μαζί με τις διαφημίσεις να καταλάβει την ουρά της prime time ζώνης έως τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εφικτό τουλάχιστον σε επίπεδο άμεση και δραστικής αλλαγής.

Τα επόμενα 25 επεισόδια για τις «Άγριες Μέλισσες», με τα οποία ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος γύρω στα τέλη του Οκτωβρίου, έχουν ήδη γυριστεί και ακολουθούν τα περσινά standars. Όταν τα επεισόδια κυμαίνονταν σε διάρκεια από 45 έως 52 λεπτά.

Τυχόν σημαντικές αποκλίσεις στη διάρκεια των επεισοδίων και κατ’ επέκταση στην ανάπτυξη των ιστοριών θα μπορούσαν να υλοποιηθούν στον δεύτερο κύκλο που θα βγει στον αέρα τον Νοέμβριο.