Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία για τον 15Αύγουστο και μας δείχνει για πρώτη φορά το πανέμορφο μωρό του.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, αφού πριν από λίγο καιρό καλωσόρισαν στον κόσμο τον γιο τους. Τα ευχάριστα νέα μοιράστηκε ο ίδιος ο ηθοποιός την ημέρα που γεννήθηκε το μωρό, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το μαιευτήριο στο Instagram και γράφοντας «Καλώς ορισες αγόρι μας! Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους!».

Αυτή τη φορά, με αφορμή τη γιορτή του Δεκαπενταύγουστου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δημοσίευσε την πιο τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία και για πρώτη φορά μας δείχνει το πρόσωπο του τρισχαριτωμένου μωρού του.

Στο γλυκό ενσαντανέ, τον βλέπουμε με τη σύντροφό του και χαρούμενη μαμά Λένα Δροσάκη, να είναι ξαπλωμένοι και οι δύο αντικριστά ο ένας από τον άλλον και στη μέση, ο γιος τους, να κοιμάται ήσυχα, προστατευμένος από τους δυο γονείς του, που τον υπερλατρεύουν.