Στη Σύρο πέρασε μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της η Αθηναΐς Νέγκα η οποία έκανε ακόμα μία ανάρτηση που θα συζητιέται για πολύ καιρό!

Η παρουσιάστρια η οποία είναι γνωστή για το καυστικό της χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό της, ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών της με μαγιό χωρίς καθόλου ρετούς και εξήγησε την... ιστορία πίσω από αυτές.

Όπως είπε, για τις κακές... λήψεις ευθύνεται αποκλειστικά και μόνο η... μοναξιά που νιώθει στον γάμο της μιας και ο σύζυγός της δεν την αγαπά και αναγκάστηκε να τις τραβήξει με ειδική πατέντα μόνη της.

Μάλιστα, χρειάστηκε να κάνει ολόκληρη πατέντα για να καταφέρει να βγάλει αυτές τις φωτογραφίες, στερεώνοντας το κινητό της σε μία μάσκα!

Στη λεζάντα των φωτογραφιών αυτών ήταν άκρως περιγραφική μάλιστα καθώς έγραψε:

"Χρόνια πολλά, σας εύχομαι με μια κωμική ιστορία που συνοδεύει τις αδέξιες φωτό-μαγιό !επειδή ο άντρας μου δεν μ αγαπάει αρκετά ώστε να με τραβάει φωτογραφία όσο ακόμα είμαι σχετικά νέα ,είμαι αναγκασμένη να σκέφτομαι τρόπους να το κάνω χωρίς βοήθεια .οι φωτό που βλέπετε στη Σύρο που αγαπώ ,είναι τραβηγμένες με timer, ψάχνω να βρω πόζα σαν ηλίθια και επειδή κάποιος έπρεπε να κρατάει το τηλέφωνο σταθερά, το έβαλα σε μια μάσκα που στη συνέχεια κρέμασα με μανταλάκια (τελευταία φωτό) Δεν θα τις τιτλοφορήσω «Σύρος 2020, Αθηναΐς 46 ετών» γιατί το Insta είναι πλέον το άλμπουμ της ζωής μας, αλλά «Η μοναξιά του γάμου και ο αυτοματισμός στον οποίο με οδήγησε».

Ελπίζω να μ αγαπάει αρκετά ώστε να διαβάσει τουλάχιστον το κείμενο ή τέλος πάντων απλώς να μην αγαπά να τραβά φωτογραφίες.. στα αλήθεια δεν έχω παράπονα από τον ίδιο αλλά και από το γάμο που είναι θαυμάσια εφεύρεση ακριβώς εξ αιτίας της μοναξιάς του -αλλά αυτή είναι μεγάλη κουλτούροσυζήτηση.

Ας επιστρέψουμε στα πιο απλά : Η σκιά κρύβει τις ατέλειες προτιμήστε την αντί φίλτρου, αυτό έμαθα και, χρειάζομαι μεταξύ άλλων ενδυνάμωση σωματική και ίσως και ψυχολογική γιατί υπήρξα καταθλιπτικά αδρανής όλο τον τραυματικό χειμώνα που περάσαμε. κλείνω την ετήσια φωτό-μαγιό ! Και του χρόνου!".