Εξιτήριο από το Θριάσιο νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης η 34χρονη Ιωάννα, η οποία είχε πέσει θύμα επίθεσης με βιτριόλι πριν από περίπου τρεις μήνες, την ώρα που έφτανε στη δουλειά της.

Το θύμα της βιτριολίστριας της Αγίας Ελεούσας, Έφης Κ., μετά από σχεδόν τρίμηνη νοσηλεία και απανωτές επεμβάσεις στο πρόσωπο, επέστρεψε σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι και την οικογένειά της.

Η κοπέλα, έχει γάζες στο πρόσωπο ενώ η όρασή της δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως. «Η Ιωάννα πριν από λίγο πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της, στην οικογένειά της. Θα πρέπει να επισκέπτεται το νοσοκομείο, μια φορά την εβδομάδα για τις επιβεβλημένες ιατρικές ενέργειες. Η ψυχολογική της κατάσταση δεν είναι καλή και είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Σε ό,τι αφορά το δικαστικό κομμάτι, ζητήσαμε απο τον κ. ανακριτή να ψάξουν το κινητό τηλέφωνο της κατηγορουμένης και διαδικτυακές εφαρμογές όπως το viber για να δούμε τη διαδρομή και τον τρόπο που προμηθεύτηκε το βιτριόλι» δήλωσε στο protothema.gr ο δικηγόρος της 34χρονης, Απόστολος Λύτρας.

Πηγή: protothema.gr