Στην κάμερα του «Καλοκαίρι Not» μίλησε πρώην διαγωνιζόμενος του X Factor κάνοντας την πιο ειλικρινή του εξομολόγηση. Πως δηλαδή απέκτησε έπαρση όταν το τηλεοπτικό τάλεντ σόου ολοκλήρωσε τον κύκλο του και ο ίδιος γνώρισε επιτυχία.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή του συγκροτήματος 48 Ώρες, Βαγγέλη Παναγόπουλο! «Πέρασα πολύ ωραία στην τηλεόραση αλλά δεν ξέρω αν θα ήθελα να υπάρξω ξανά μέρος της… Δεν ξέρω… Εξαρτάται… Τώρα, εδώ που είμαι, λέω πως εξαρτάται… Από πολλά πράγματα… Πως θα είναι, το στήσιμο, πολλά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Υπήρξε, όμως, περίοδος που ο νεαρός τραγουδιστής ένιωσε να αποκτά έπαρση και να «καβαλάει το καλάμι»; «Ναι, αν μπορώ να θυμηθώ περίπου πριν από δέκα χρόνια, όταν είχαμε βγει φρέσκοι από το X – Factor και ήρθε η απότομη δημοσιότητα! Δηλαδή πριν από αυτό ήμασταν μια μπάντα συνοικιακή που μας ήξεραν οι άνθρωποι που μας είχαν δει στα μαγαζιά. Ξαφνικά, σε ένα πολύ επιτυχημένο τηλεοπτικό σόου, μας έμαθε όλη η Ελλάδα. Δεν ήταν εύκολο αυτό στην αρχή να το διαχειριστούμε».

«Όσο δύσκολο είναι να διαχειριστείς τα φώτα είναι να ακόμα πιο δύσκολο να διαχειριστείς το σκοτάδι μετά. Γιατί, αναμφισβήτητα, θα υπάρξει και μια πτώση. Δεν θα είσαι πάντα εκεί πάνω» τόνισε ακ΄πομα ο Βαγγέλης Παναγόπουλος, προσθέτοντας πως «πέρασα μια περίοδο που ένιωθα, αυτό που λένε, βουνά και κοιλάδες».

«Το αντιμετώπισα ότι συνεχίζεις και κάνεις αυτό που κάνεις και, αν είναι να σε βρει πάλι, θα σε βρει έτοιμο» κατέληξε ο πρώην συμμετέχοντας του X – Factor.