Σε «βασίλειο» του μπερντέ, μετατράπηκε το πρωί της Τετάρτης, ο χώρος των παιδικών κατασκηνώσεων στην Πλαζ με την παράσταση του Χρήστου Καλπουζάνη «Ο Καραγκιόζης και το Φάντασμα».

Η ενότητα του θεάτρου Σκιών, με τίτλο «Ο Καραγκιόζης και το Φάντασμα» για μία ακόμα φορά αποτέλεσε πηγή γέλιου και δροσιάς για τα παιδιά που φιλοξενούνται στην κατασκήνωση της Πλαζ. Ο Χρήστος Καλπουζάνης έκανε μια μικρή ιστορική αναδρομή στο Θέατρο Σκιών βοηθώντας έτσι τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στο καραγκιόζη και τους υπόλοιπους ήρωες.    

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο για την προστασία από τον κορωνοϊό – όπως άλλωστε γίνεται σε όλες τις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας – είναι ελεύθερη.

Η επόμενη παράσταση είναι προγραμματισμένη να γίνει στον προαύλιο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου στου Μπάλλα την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020 με την παράσταση του Μπάμπη Μακρή «Ο Καραγκιόζης Πνευμονολόγος».

Η «φιγούρα» του Καραγκιόζη για την παραγωγή της κεντρικής αφίσας των εκδηλώσεων , παραχωρήθηκε ευγενώς από τον Μπάμπη Μακρή, τον οποίο ο Πολιτιστικός Οργανισμός ευχαριστεί.