Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες στον δεύτερο κύκλο που θα αρχίσει να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο Γιάννης Στάνκογλου που υποδύεται τον Θωμά Κυπραίο στις Αγριες Μέλισσες θα είναι για λίγα επεισόδια. Οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς να μάθουν ποιο θα είναι το τέλος του Θωμά Κυπραίου στη σειρά. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ του tv24 το τέλος του Θωμά Κυπραίου θα είναι σοκαριστικό, αφού θα βάλει μια για πάντα τέλος στο σκοτεινό παρελθόν που τον ακολουθούσε και τον βασάνιζε αυτοκτονώντας με όπλο που στρέφει κατά του εαυτού του.

Στον Β' κύκλο, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα δούμε την Ελένη να συλλαμβάνεται για τον φόνο του Σέργιου και ο Θωμάς είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα βρεθούν σαν μάρτυρες υπεράσπισης της. Ετσι κόβει μαχαίρι τα ναρκωτικά και μένει νηφάλιος για να μπορέσει να σώσει τη γυναίκα που αγαπάει. Η Ελένη τον ευχαριστεί για όσα κάνει για εκείνη. Το ηθικό του αναπτερώνεται ξανά. Η μεγάλη στιγμή της απόφασης του δικαστηρίου έχει φτάσει, η Ελένη θα καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη και θα γλιτώσει τη θανατική ποινή. Έτσι οδηγείται στις φυλακές. Σε μια επίσκεψη του η Ελένη θα τον διώξει για πάντα από τη ζωή της: «Μην έρθεις ξανά εδώ, Θωμά. Σ' ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για εμένα, το εκτιμώ, αλλά δεν υπάρχει λόγος να έρχεσαι να με βλέπεις. Δεν θέλω. Φύγε να φτιάξεις τη ζωή σου», του λέει και εκείνος συγκλονίζεται.

Επιστρέφει στο σπίτι και παίρνει ξανά ναρκωτικά. Ο Νέστορας μπαίνει μέσα. Τον κοιτάζει με μίσος, λύπη και απογοήτευση. Του ζητάει να μαζέψει τα πράγματα του να φύγει και να μην τον δει ποτέ ξανά. Ο Θωμάς καταλαβαίνει ότι έφτασε πια το τέλος του. Συγκλονίζεται από τη δύναμη και την ανωτερότητα του Νέστορα να μην τον σκοτώσει παρότι εκείνος δολοφόνησε τον γιο του.

Ξέρει όμως πως του έχει στήσει παγίδα, ώστε να συλληφθεί και να τιμωρηθεί για τα εγκλήματα του. Ο Θωμάς έχει πια χάσει τα πάντα και βλέπει το τέλος να έρχεται. Όμως αποφασίζει ο ίδιος να βάλει το τέλος. Έτσι αρπάζει το όπλο του και τινάζει τα μυαλά του στον αέρα… Ο Θωμάς Κυπραίος είναι πια νεκρός!