«Χτένισαν» το διαμέρισμα ενός 37χρονου Αλβανού οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς που ακολουθούσαν τα ίχνη του και τον συνέλαβαν κοντά στο σπίτι του στις Συκιές Θεσσαλονίκης, όταν βρήκαν στην κατοχή του ένα «φιξάκι» με κοκαΐνη.

Αφού ερεύνησαν τα πάντα, ανακάλυψαν τις κρυψώνες που είχε στήσει μέσα σε ντουλάπια και ράφια, αλλά και σε ένα… ηχείο, όπου ανακάλυψαν κρυμμένες πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 825,35 γραμμαρίων, άλλα δύο «φιξάκια» κοκαΐνης, 13 συσκευασίες των δέκα γραμμαρίων η καθεμία που περιείχαν άγνωστη ουσία για πρόσμιξη με κοκαΐνη, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, έναν ηλεκτρικό μύλο με υπολείμματα κοκαΐνης και νάιλον σακουλάκια συσκευασίας, όπως αναφέρει το protothema.

Το όχημα που χρησιμοποιούσε ο αλλοδαπός διακινητής, μέσα στο οποίο βρέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, κατασχέθηκε όπως και 400 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι. Σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.