Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ανδρών γυναικών και το πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ-23.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ της Βόρειας Πελοποννήσου Βαγγέλη Τζελάτη, όλα πήγαν καλά και το σημαντικό είναι ότι κατόρθωσαν να προσαρμόσουν μία τόσο μεγάλη διοργάνωση στις ειδικές συνθήκες που διαμόρφωσε ο κορωνοϊός.

«Τηρήσαμε στο έπακρο το πρωτόκολλο υγείας και κατορθώσαμε να αποφύγουμε τον συνωστισμό μεταξύ των αθλητών και των συνοδών τους» τονίζει ο ίδιος μιλώντας στο patrasevents.gr.

Ήταν δύσκολο, αλλά τα καταφέραμε.Αυτό που είχαμε σχεδιάσει και καταστρώσει στο μυαλό μας το πετύχαμε.

Ελπίζουμε την νέα χρονιά να μην έχουμε τέτοια προβλήματα και να διοργανώσουμε αυτή την γιορτή του κλασικού αθλητισμού κάτω από άλλες διαφορετικές συνθήκες».

Στο Στάδιο της Πάτρας αυτό το τετραήμερο βρέθηκαν πάνω από 800 αθλητές και τουλάχιστον 200 άτομα που ήταν οι προπονητές και οι συνοδοί τους.

«Όσοι ήταν στις κερκίδες βρίσκονταν εκεί νομίμως με βάση το πρωτόκολλο. Δεν χαριστήκαμε σε κανέναν» προσθέτει ο κ. Τζελάτης. Όσο για την Πάτρα και το Παμπελοποννησιακό Στάδιο; 

Το Στάδιο έδειξε ότι δίκαια επιλέχτηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά για να φιλοξενήσει αυτή την γιορτή του κλασικού αθλητισμού, κάνοντας την Πάτρα όλα αυτά τα χρόνια βασίλισσα του στίβου. 

Άλλωστε, πέρα από τον οργανωτικό, στον αγωνιστικό τομέα είχαμε ορισμένες αρκετά καλές επιδόσεις από τους αθλητές, παρόλο το ανενεργό διάστημα που προηγήθηκε της καραντίνας.