Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της επίθεσης με τσεκούρι που δέχθηκε γυναίκα το βράδυ της Δευτέρας στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, ο δράστης της επίθεσης, ένας 67χρονος οδηγός ταξί, που αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, επιτέθηκε με δολοφονικές διαθέσεις στην 54χρονη γυναίκα του όταν εκείνη του ζήτησε διαζύγιο.

Η γυναίκα, που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον δράστη, είπε στον σύζυγό της χωρίσουν. Εκείνος, έξαλλος, πήρε ένα τσεκούρι που είχαν στο σπίτι και άρχισε να την κυνηγά. Έντρομη η γυναίκα βγήκε έξω από το σπίτι, σε κεντρικό σημείο της Καλλιθέας, φωνάζοντας στους γείτονες να τη βοηθήσουν.

επιΛίγο πιο κάτω στον δρόμο, ο 67χρονος πρόλαβε τη γυναίκα και τη χτύπησε με το τσεκούρι στον σβέρκο και την πλάτη, ρίχνοντάς την αιμόφυρτη στο έδαφος. Εκείνη τη στιγμή, ένας νεαρός με ηλεκτρικό πατίνι, έπεσε πάνω στον δράστη με ορμή για να τον σταματήσει, ενώ μόλις είχε φτάσει στο σημείο και η αστυνομία. Στη θέα των αστυνομικών, ο 67χρονος έστρεψε το τσεκούρι προς το μέρος του και άρχισε να χτυπά το κεφάλι του.

Τόσο δράστης όσο και το θύμα νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό, και δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.


Καλλιθέα: 67χρονος τραυμάτισε με τσεκούρι την 54χρονη σύζυγό του | Ώρα Ελλάδος 11/08/2020 | OPEN TV