Τουρ στον ευρωπαϊκό νότο φαίνεται πως κάνει η οικογένεια Μπέκαμ, καθώς μετά την Ιταλία, σειρά είχε και η Ελλάδα.

Μετά την οικογενειακή εξόρμηση στην Ιταλία, όπου σύσσωμοι οι Μπέκαμ – παρέα με την νέα αρραβωνιαστικιά του Μπρούκλιν- πέρασαν μερικές ξένοιαστες και χαλαρές στιγμές, αποφάσισαν να κάνουν και μια στάση στην Ελλάδα, με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν να δείχνουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ με τους γιους του, να ετοιμάζονται να κάνουν paddling.

Ο 45χρονος πρώην άσος του ποδοσφαίρου, απόλαυσε την περασμένη εβδομάδα, μια μέρα με τους γιους του, τον 21χρονο Μπρούκλιν, τον 17χρονο Ρομέο και τον 15χρονο Κρουζ, σε άγνωστη παραλία της Ελλάδας, όπως σημειώνει η Daily Mail, κάνοντας θαλάσσια σπορ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν εικονίζεται γυμνόστηθος με ένα μαγιό Versace αξίας 360 λιρών και δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά και να φωτογραφίζει τους γιους του. Μάλιστα, οι δύο μικρότεροι, θέλησαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο paddling, ενώ ο Μπρούκλιν Μπέκαμ ήταν πιο διστακτικός. Όπως φαίνεται πάντως, όλοι τους πέρασαν υπέροχα και τράβηξαν και ορισμένες selfies για να θυμούνται τις διακοπές τους στην Ελλάδα.