Όσο μεγαλώνει και ωριμάζει, τόσο περισσότερο δείχνει ότι η Πάτρα έχει αποκτήσει μία μπαλαρίνα που διαθέτει όλες τις δυνατότητες για να απλώσει τα φτερά της και να κάνει διεθνή καριέρα.

Η Γεωργία Νικολοπούλου, έχοντας κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά και εμπειρίες μέσα από συμμετοχές σε μπαλέτα με σημαντικό κύρος και βεληνεκές, δείχνει πιο ώριμη από ποτέ.

Η εικόνα που ανέβασε στο προφίλ της πριν από μερικές ημέρες στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης που έχει ως θέμα το μπαλέτο, δέχτηκε δεκάδες like και εγκωμιαστικά σχόλια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κι αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω. Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε το project της φωτογράφισης από τον επίσης ταλαντούχο φωτογράφο Νίκο Δεληγιάννη, είχε να κάνει με το σκεπτικό του μαύρου κύκνου. 

Τι σημαίνει αυτό; Τις θυσίες, τις ατέλειωτες ώρες προπόνησης, τους τραυματισμούς, τους πόνους, την αφοσίωση και όλα αυτά τα στοιχεία που πρέπει να είναι επικεντρωμένη μία μπαλαρίνα για να φτάσει στους στόχους της. 

Γι' αυτό, τα σημάδια που φαίνονται στα πόδια της τα οποία είναι από τα χτυπήματα που έχει δεχθεί στον χορό, όλες αυτές τις ώρες που προπονείται αποφάσισαν να μην τα κρύψουν, αλλά τα άφησαν να φαίνονται, έτσι ώστε να περάσουν το δικό τους μήνυμα προς τα έξω. 

Το αποτέλεσμα έτσι και αλλιώς δεν άλλαξε. Η Γεωργία Νικολοπούλου μετατράπηκε για τις ανάγκες της φωτογράφισης σε έναν μαύρο κύκνο που κέρδισε τις εντυπώσεις στα social media.

Ένα κύκνο με θέληση και δύναμη, με πυγμή και αποφασιστικότητα για να πετύχει τους στόχους και τα όνειρα του.