Η Κατερίνα Καινούργιου έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Η σχέση τους φαίνεται πως έχει εξελιχθεί σε πολύ σοβαρή αφού το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει και οι δύο να επικοινωνούν περισσότερα πράγματα από τις κοινές τους δραστηριότητες.

Μετά την πρώτη κοινή φωτογραφία τους που είδαμε στο instagram της παρουσιάστριας του Open, ακολούθησε και μια από τη ρομαντική τους απόδραση στη Σαντορίνη. Τότε, ο γιος των Στέφανου Τσαγκρίδη και Ειρήνης Παναγοπούλου και εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου είχε προτιμήσει να ανεβάσει σε story την τρυφερή του ςφωτογραφία κάτι που δεν έκανε αυτή τη φορά.

Το ζευγάρι βρέθηκε για ένα ακόμα καλοκαίρι στις Κυκλάδες. Μετά την αγαπημένη του Μύκονο επέλεξαν και το δεύτερο αιγαιοπελαγίτικο νησί όπου θαύμασαν ένα από τα πιο ωραία ηλιοβασιλέματα -άλλωστε η Σαντορίνη φημίζεται για αυτό.

Η φωτογραφία τους επεξεργάστηκε από τον Γρηγόρη Μασούρα και στα πρόσωπά τους έχουν μπει ήρωες της Disney αλλά και μόνο η ανάρτησή της και από τους δύο δηλώνει πόσο ερωτευμένοι είναι.