H Μαρία Ηλιάκη διανύει ίσως το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι της ζωής της μιας και η προσωπική της ζωή στο πλευρό του αγαπημένου της Στέλιου Μανουσάκη πάει περίφημα.

Η γνωστή παρουσιάστρια, μετά από διακοπές στην Κρήτη με τον γυναικολόγο σύντροφό της (απ' όπου και κατάγεται), ακολούθησε τον σύντροφό της στη Ζυρίχη.

Και επειδή εκεί είναι πολυτέλεια να βρίσκεσαι σε μια παραλία για να κάνεις ηλιοθεραπεία, είπε να ξαπλώσει στο μπαλκόνι με το μαγιό της και να αφεθεί στα χάδια του ήλιου.

Εντάξει, δεν είναι ο ήλιος της χώρας μας αλλά... βολεύτηκε και μ' αυτόν, θέλοντας να χαρεί, έστω και έτσι το υπόλοιπο του καλοκαιριού που απομένει.

Και εννοείται πως για ακόμα μία φορά η Μαρία Ηλιάκη έδωσε... μαθήματα στυλ σε ό,τι αφορά το beach wear που επέλεξε να μας δείξει μέσα από την ανάρτησή της, κατακτώντας πολλά likes. Μάλιστα, το ολόσωμο μαύρο μαγιό που επέλεξε ήταν ό,τι πιο μοδάτο και εντυπωσιακό έχουμε δει τελευταία.

Κατά τα άλλα, η Μαρία Ηλιάκη συνεχίζει να εξερευνά την πόλη όπου ζει μόνιμα ο σύντροφός της, κάνει βόλτες στα υπέροχα πάρκα που υπάρχουν, μαγειρεύει και γενικότερα πειραματίζεται στην κουζίνα και γενικώς είναι πολύ χαρούμενη με τη ζωή της.