Το φαινόμενο La Casa De Papel εκτόξευσε τη δημοτικότητα των Ισπανών πρωταγωνιστών της σειράς σε… χολιγουντιανά επίπεδα.

Ο Καθηγητής, η Τόκιο, ο Ρίο, η Ναϊρόμπι, ο Μοσκού και γενικότερα όλη η συμμορία των ληστών του La Casa De Papel είδαν σε μια νύχτα τις μετοχές τους στην παγκόσμια βιομηχανία του θεάματος να εκτοξεύονται. Φυσικά, πολλοί από αυτούς είχαν καριέρα πριν, ενώ κάποιοι συνεχίζουν να γράφουν χιλιόμετρα στο Netflix (και αλλού) και μετά τη σειρά που προκάλεσε παγκόσμιο παροξυσμό.

Η τρελή πορεία του Ρίο, του La Casa De Papel στον χώρο του θεάματος

Ένας από αυτούς, ο Μιγκέλ Χεράν, ο γνωστός στους φανατικούς του La Casa De Papel και ως Ρίο, που τα τελευταία πέντε χρόνια διαγράφει λαμπρή πορεία στον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Παράλληλα με το La Casa De Papel, είδαμε τον Ισπανό ηθοποιό να εμφανίζεται στην άλλη μεγάλη επιτυχία του Netflix από την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, το Elite.

Ο Χεράν δεν ήταν ούτε 20 χρόνων, όταν συνάντησε από τύχη στην γενέτειρά του, τη Μάλαγα, τον σκηνοθέτη Ντανιέλ Γκουθμάν, που του έδωσε τον πρώτο του ρόλο στην ταινία «A Cambio de nada», που του χάρισε ένα βραβείο Γκόγια στη χώρα του.

Το διαφημιστικό στην Ινδία πριν το La Casa De Papel

Έναν χρόνο νωρίτερα, το 2015, ο Μιγκέλ Χεράν φλέρταρε με το Bollywood καθώς πρωταγωνιστούσε σε μια ταινία μικρού μήκους / διαφήμιση στην Ινδία. Πλάι στην σταρ του ινδικού κινηματογράφου, Πία Πατζπάι, ο πρωταγωνιστής του La Casa De Papel, πρωταγωνιστεί σε μια οκτάλεπτη ιστορία αγάπης.

Δυο νέοι συναντιούνται τυχαία στο μετρό και έρχονται πιο κοντά χάρη στη μουσική. Η κάμερα ακολουθεί την ιστορία αγάπης, τις στιγμές ευτυχίας και τον αποχωρισμό του ζευγαριού, οι δρόμοι του οποίου συναντώνται ξανά ένα χρόνο αργότερα. Το κλιπ ήταν μια προσπάθεια μιας ινδικής εφαρμογής διαμοιρασμού μουσικής, της gaana, να κάνει πιο ελκυστικές τις υπηρεσίες του στο ινδικό κοινό.


Dil Ka Gaana Full Movie | Starring Pia Bajpai & Miguel Herran