Η τρίτη τοιχογραφία στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 5 ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα στην οδό Μολάων 5, από τον διάσημο καλλιτέχνη της street art, JAY KAES.

Ο JAY KAES ταξίδεψε από το Λονδίνο στην Πάτρα και σε λίγες ημέρες θα έχει δημιουργήσει μία ξεχωριστή και εντυπωσιακή τοιχογραφία στον αστικό ιστό της πόλης.

Οι χαρακτηριστικές τοιχογραφίες που δημιουργεί στο δημόσιο χώρο, γεμάτες σύγχρονες αναφορές και νοήματα, δίνουν χαρακτήρα και χρώμα στο αστικό περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται.

Η δημιουργία της τοιχογραφίας είναι σε εξέλιξη. Δείτε μερικές εικόνες και πάρτε μια γεύση για το mural, που θα "στολίσει" έναν ακόμη τοίχο της Πάτρας.


Σε εξέλιξη το 3ο mural του Artwalk 5 - Το ξανθό παιδάκι που απεικονίζεται (φωτο) Σε εξέλιξη το 3ο mural του Artwalk 5 - Το ξανθό παιδάκι που απεικονίζεται (φωτο) Σε εξέλιξη το 3ο mural του Artwalk 5 - Το ξανθό παιδάκι που απεικονίζεται (φωτο) Φωτο - artwalk_festival

Φωτο - artwalk_festival

Σε εξέλιξη το 3ο mural του Artwalk 5 - Το ξανθό παιδάκι που απεικονίζεται (φωτο) Σε εξέλιξη το 3ο mural του Artwalk 5 - Το ξανθό παιδάκι που απεικονίζεται (φωτο) Σε εξέλιξη το 3ο mural του Artwalk 5 - Το ξανθό παιδάκι που απεικονίζεται (φωτο)