Με τους λογαριασμούς σε κάθε νοικοκυριό να «τρέχουν» κάθε μήνα, βασικά αγαθά όπως το ζεστό νερό δεν νοείται να πληρώνονται χρυσάφι, με τους ηλιακούς θερμοσίφωνες να μοιάζουν πιο απαραίτητοι από ποτέ.

Είτε για το καθημερινό πλύσιμο των πιάτων είτε για ένα ντουζ, χωρίς το άγχος πως θα τελειώσει το ζεστό νερό, ο ηλιακός θερμοσίφωνας αποτελεί πλέον την απλούστερη και γνωστότερη ηλιακή συσκευή, ωστόσο δεν σημαίνει πως μπορεί να αφεθεί στην τύχη του. Όπως κάθε κατασκευή, έτσι και αυτή χρειάζεται τη σωστή συντήρηση της για να έχει την αντίστοιχη απόδοση.

Με την σωστή συντήρηση του ηλιακού, πέρα από την επιμήκυνση ζωής του, επιτυγχάνετε και ποιοτικά καλύτερο νερό. Όλοι γνωρίζουμε άλλωστε ότι το νερό που φτάνει στο σπίτι μας έχει αρκετά άλατα και βακτήρια από την δεξαμενή του δικτύου.

Με την συντήρηση του καθαρίζεται ο κάδος και έτσι το ζεστό νερό που έρχεται στο μπάνιο και την κουζίνα μας είναι απαλλαγμένο από μικρόβια και σκουριές.

Αν έχετε αμελήσει αυτή τη διαδικασία και ψάχνετε τον κατάλληλο τεχνικό στην Πάτρα χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα επικοινωνήστε με τον Γεράσιμο Θ. Βασιλόπουλο.

Έχοντας χρόνια εμπειρίας στις υδραυλικές εγκαταστάσεις και στις ανακαινίσεις κτιρίων ο κ. Γεράσιμος προχωρά σε μια μοναδική προσφορά. Αυτή αφορά τη συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα με μόλις 30 ευρώ!


Η προσφορά περιλαμβάνει:

1. Καθαρισμό του δοχείου του ηλιακού από άλατα και βρομιά.
2. Αντικατάσταση των υγρών του κλειστού κυκλώματος των συλλεκτών.
3. Αντικατάσταση της φλάτζας της αντίστασης.

Στην προσφορά δεν περιλαμβάνεται η αγορά των υλικών ενώ ισχύει για τα όρια του Δήμου Πατρέων.

Αφορά ηλιακούς θερμοσίφωνες που βρίσκονται σε ταράτσα και όχι σε σκεπή και ισχύει έως τις 30/08/2020.

Η τιμή των εργασιών είναι τελική χωρίς επιπλέον επιβαρύνσεις.

Για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 6907007156.