Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο ένας εκ των πέντε τραυματιών του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, επί της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Αρδανίου.

Στο τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους επτά άτομα. Οι άλλοι τέσσερις τραυματίες, σύμφωνα με στοιχεία του νοσηλευτικού ιδρύματος, νοσηλεύονται στις χειρουργικές κλινικές.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο 648ο χλμ της Εγνατίας Οδού Κήπων-Ηγουμενίτσας, όταν το ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά 12 άτομα, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή στις 4 Αυγούστου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευή διοδίων και ανετράπη.

Σημειώνεται, ότι νεκροί και τραυματίες είναι άνδρες αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο πολίτη.

Βίντεο από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 12 άτομα και το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα μετά το τροχαίο δυστύχημα δημοσιεύει το e-evros.gr.


Τροχαίο με 7 νεκρούς στο Αρδάνιο - Άμορφη μάζα το ΙΧ