Το όνομα που τράβηξε τα βλέμματα των πολιτών στο μίνι ανασχηματισμό της κυβέρνησης ή στις διορθωτικές αλλαγές στις οποίες προχώρησε ο Πρωθυπουργός αν θέλετε, ήταν αυτό του νέου αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, αρμόδιου για τη Δημοσιονομική Πολιτική, Θοδωρή Σκυλακάκη.

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως η κόρη του κ. Σκυλακάκη, Ειρήνη Σκυλακάκη, είναι μία ιδιαίτερα ταλαντούχα τραγουδίστρια που γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990. Σε ηλικία δεκατριών ετών απέκτησε την πρώτη της κιθάρα και όπως αναφέρει στο βιογραφικό της, από τότε δεν έχει σταματήσει να γράφει στίχους και να συνθέτει τη δική της μουσική.

Κυκλοφόρησε τον πρώτο αγγλόφωνο δίσκο της ‘Wrong Direction’ τον Σεπτέμβριο του 2012, με ενορχηστρώσεις και παραγωγή Ευριπίδη Ζεμενίδη. Το πρώτο της single ‘In the Light’ ήταν η επίσημη επιλογή του Cosmote Jumping Fish για το φθινόπωρο του 2012, ενώ συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ‘Αν’ και στην βραβευμένη διαφήμιση του νερού Ζαγόρι ‘Το καλό το έχουμε μέσα μας’.

Η νεαρή τραγουδοποιός αναδείχθηκε μέσα από το Jumping Fish, τη μουσική πλατφόρμα της Cosmote, την εποχή του επιτυχημένου πρώτου της single «In The Light».

Πριν από μερικά χρόνια ο αναπληρωτής υπουργός πλέον είχε ποστάρει στο facebook ένα τραγούδι της κόρης του, το Tonight.

Δείτε το βίντεο:


Irene Skylakaki - Tonight - Official Lyric Video