Δυστυχώς, δεδομένου των τελευταίων εξελίξεων και της αδιάκοπης αρνητικής προβολής από φορείς και ΜΜΕ σχετικά με εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα, το Urban Athens Festival 2020 που προγραμματιζόταν για τις 7 και 8 Αυγούστου, ακυρώνεται.

Αν και ο σχεδιασμός του φεστιβάλ έγινε βάσει των προδιαγραφών και μέτρων όπως ορίστηκαν από τους αρμόδιους φορείς και γνωστοποιήθηκαν στο κοινό (όπως άλλωστε και η πλειονότητα των συναυλιών που διοργανώθηκαν κάτω από τις ίδιες παραμέτρους), με λύπη ανακοινώνουμε την ακύρωσή του Φεστιβάλ για να μην γίνουμε, πολύ απλά, «τροφή για τα θηρία».

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους καλλιτέχνες, συνεργάτες και φυσικά το μουσικό κοινό καθώς έδειξαν υψηλό επίπεδο ατομικής ευθύνης σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα και συνάμα μοιράστηκαν το όραμά μας για την πραγματοποίηση του Urban Athens Festival.

Καθώς όμως η φεστιβαλική εμπειρία δεν βιώνεται με μέτρα καταπίεσης και τακτικές εκφοβισμού, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 2021 όταν η μουσική θα μπορεί να ακουστεί ελεύθερα.

Η διαδικασία της επιστροφής του αντιτίμου ανάλογα με τον τρόπο αγοράς εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως κάτωθι:

1. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος της Viva & Hunter Agency (viva.gr και hunteragency.gr), το αντίστοιχο ποσό θα επιστραφεί αυτομάτως στην κάρτα του πελάτη που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.

2. Για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν από τα καταστήματα Hunter Agency, Ιμάντας και Metal Era η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί με μετρητά από το κατάστημα Hunter Agency (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) έως τις 8 Αυγούστου 2020.