Τυχερός μέσα στην ατυχία του αισθάνεται ο 19χρονος πιλότος που χθες το μονοκινητήριο αεροσκάφος που πετούσε, συνετρίβη στην Πρώτη Σερρών.

Ο νεαρός και άπειρος πιλότος, μετά από λάθος χειρισμό, έπεσε σε κατοικημένο σημείο μέσα στην Πρώτη Σερρών. Προς το παρόν παραμένει στο νοσοκομείο νοσηλευμένος με τραύματα στο κεφάλι και την κνήμη, αλλά εκτός κινδύνου, καθώς ως εκ θαύματος, τραυματίστηκε ελαφρά.

Από τύχη μάλιστα δεν υπήρξαν κι άλλοι τραυματισμοί ή α κόμη και θύματα, καθώς το αεροσκάφος έπεσε πρώτα σε πλάτανο και στην συνέχεια πάνω σε σπίτι, νωρίς το πρωί.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από κάμερα ασφαλείας δίπλα από τον τόπο του ατυχήματος και το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega, διακρίνεται ο πλάτανος που πέφτει ενώ δύο γυναίκες κάθονται μερικά μέτρα πιο δίπλα και πετάγονται έντρομες και την ίδια στιγμή ένα αυτοκίνητο περνά από το σημείο την ώρα της πρόσκρουσης. Όπως έλεγαν κάτοικοι μετά το ατύχημα, ήταν σημαντικό το ότι το ατύχημα έγινε νωρίς το πρωί και δεν υπήρχε περισσότερος κόσμος στο σημείο.