Ο Αύγουστος είναι εδώ και για κάποια ζώδια είναι ο καλύτερος μήνας του καλοκαιριού.

Μπορεί ο Ιούλιος να ήταν δύσκολος για αρκετά ζώδια, ωστόσο, ο Αύγουστος ήρθε γεμάτος λάμψη και για ορισμένους θα είναι ονειρικός. Οχι μόνο στα ερωτικά τους αλλά σε όλους τους τομείς. Ποια ζώδια θα περάσουν φανταστικά;

Κριός

Απόλαυσε τις χαρές της ζωής. Μαζί με τον Ήλιο να βρίσκεται στο αδερφικό σου ζώδιο της φωτιάς, τον Λέοντα, είσαι πάντα έτοιμος να βγεις προς τα έξω. Με τον Ήλιο να ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σου που έχει σχέση με το πάθος, τον ρομαντισμό, την ευτυχία, τη δημιουργική έκφραση, την πολύχρωμη αυθεντικότητα, το εσωτερικό σου φως αυτόματα ενεργοποιείται και ανανεώνεται. Ο Άρης και ο Χείρων είναι ανάδρομοι στο ζώδιό σου αρκετές εβδομάδες τώρα και ενώ οι επιδράσεις αυτής της σύζευξης μπορεί εύκολα να θεωρηθούν βαρύ φορτίο στους ώμους σου, σε προκαλούν να είσαι ο γενναίος μαχητής που ήσουν πάντα φτιαγμένος για να γίνεις. Αναβαθμίσου και απόλαυσε τη λάμψη σου.

Καρκίνος

Η εποχή των γενεθλίων σου μπορεί να τελείωσε αλλά έχεις ακόμα λόγο να γιορτάζεις. Η εποχή του Λέοντα έχει πάντα καλοκαιρινή διασκέδαση και συγκεντρωτικές γιορτές και γίνεται ακόμα καλύτερο. Όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα και ακτινοβολεί μέσα από τον 2ο οίκο σου που έχει να κάνει με τα οικονομικά, τις αξίες, την άνεση, τη σταθερότητα και τα μοναδικά ταλέντα. Είναι μια τέλεια περίοδος για να κάνεις ένα βήμα πίσω και να απολαύσεις τους καρπούς της δουλειάς σου. Η Αφροδίτη θα επηρεάσει το ζώδιό σου αυτό το μήνα και θα αποκαλύψει κομμάτια του αισθησιασμού σου και θα λάμπουν τα χαρίσματά σου.

Λέων

Γιόρτασε ένα ακόμα μαγικό ταξίδι του Ήλιου γύρο σου. Κάτι μαγικό συμβαίνει όταν ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου και είναι μέρος του ότι είναι και ο κυβερνήτης σου. Οι σχέσεις σου -ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον- θα υπογραμμιστούν με την Πανσέληνο αυτού του μήνα και οι Άρης-Χείρων θα ενεργοποιήσουν τον 9ο οίκο σου που έχει να κάνει με την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις και τα μακρινά ταξίδια. Θα είναι μια πρόκληση να στηριχθείς στις δυνάμεις σου για να κάνεις το μεγάλο άλμα. Οπότε είτε παίρνεις αναγνώριση στην επαγγελματική σου ζωή ή ετοιμάζεις το έδαφος για μια προαγωγή, αυτός ο μήνας θα αναδείξει το εσωτερικό σου φως. Η Αφροδίτη θα επιδράσει στον 12ο οίκο σου που έχε να κάνει με το κλείσιμο, την πνευματικότητα και όλα τα παρασκηνιακά οπότε νιώσε ελεύθερος να χαρείς την μοναξιά σου αν αυτό χρειάζεσαι.