Αβέβαιο παραμένει το μέλλον της σχέσης της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά τη Δευτέρα αφού η Κιμ Καρντάσιαν ταξίδεψε μέχρι το Κόντι του Γουαϊόμινγκ για να επισκεφθεί τον ράπερ του οποίου η συμπεριφορά τελευταία είναι όλο και πιο ασταθής, καθώς μεταξύ άλλων αποκάλυψε ιδιαίτερα ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία για την οικογένεια και τον γάμο του.

Σε φωτογραφίες μάλιστα που είδαν το φως της δημοσιότητας από τη συνάντησή τους, η ριάλιτι σταρ φωτογραφήθηκε να κλαίει με λυγμούς μέσα στο αυτοκίνητο του συζύγου της. Πηγή μάλιστα μιλώντας στο People δήλωσε ότι η Κιμ Καρντάσιαν «νιώθε σαν να έχει δοκιμάσει τα πάντα». «Δεν παίρνει πίσω αυτό που χρειάζεται από τον Κάνιε», είπε η πηγή. «Ήταν στο σημείο που πέταξε στο Κόντι για να του πει βασικά ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει και να πει αντίο».

Σύμφωνα με την πηγή, φαίνεται ότι ο Γουέστ εξακολουθεί να θέλει να προσπαθήσει για τον γάμο – πρόσφατα μάλιστα ζήτησε συγγνώμη από τη σύζυγό του στο Twitter - αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποιο βήμα για να διορθώσει τα πράγματα στη σχέση του. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είναι γονείς τεσσάρων παιδιών.

«Δεν φαίνεται να καταλαβαίνει αυτό που του λέει», σημείωσε η ίδια πηγή και συνέχισε: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτά που του είπε ότι πρέπει να αλλάξει». «Η Κιμ είναι πολύ διαλυμένη», πρόσθεσε η πηγή και σημείωσε: «Το τελευταίο πράγμα που θέλει είναι να χωρίσει με τέσσερα παιδιά. Ξέρει ότι θα είναι μια χαρά οικονομικά, αλλά οι ανησυχίες της είναι τα παιδιά και η συνεργασία. Κινείται προς ένα διαζύγιο, αλλά ποιος ξέρει αν θα υπογράψει πραγματικά τα έγγραφα».

Άλλη πηγή είπε στο People την Τετάρτη ότι κατά τη διάρκεια της επανένωσής τους, η Καρντάσιαν παρότρυνε τον Γουέστ να μην προχωρήσει με την πολιτική του εκστρατεία και να επικεντρωθεί στην ψυχική του υγεία.

Πηγές ανέφεραν επίσης στο People ότι το ζευγάρι, το οποίο είναι παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια, συζητούσε για χωρισμό αρκετό καιρό πριν από την τελευταία σειρά αμφιλεγόμενων δηλώσεων του Γουεστ και του παραληρήματός του στο Twitter.

Μια άλλη πηγή ανέφερε στο People αυτήν την εβδομάδα ότι η Καρντάσιαν «αισθάνεται παγιδευμένη». «Αγαπά τον Κάνιε και τον θεωρεί ως την αγάπη της ζωής της», είπε η πηγή. «Αλλά δεν ξέρει τι να κάνει».

Σύμφωνα με την πηγή, η Καρντάσιαν, η οποία επέστρεψε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες την Τρίτη, «γνωρίζει ότι δεν είναι υγιές να βρίσκεται κοντά του τώρα». «Και ειλικρινά δεν είναι υγιές για τα παιδιά», ανέφερε η πηγή και τόνισε: «Πρέπει να συγκροτηθεί πριν μπορέσει να είναι οποιουδήποτε είδους σύντροφος ή πατέρας». Τέλος, σημείωσε ότι ανεξάρτητα από το οτιδήποτε, «η Κιμ θέλει το καλύτερο για τον Κάνιε».