Το γράμμα στο φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" που ανακάλυψε η Θεοδοσία και το οποίοι αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό του αδικοχαμένου Γιάννου, που γνώριζε πως οι τρεις αδελφές Σταμίρη σκότωσαν τον Σέργιο έρχεται να ξεσκεπάσει όλα όσα έκρυβαν τα τρία κορίτσια. Η Λενιώ αναλαμβάνει την ευθύνη, μη μπορώντας όμως να αντικρίσει τον Λάμπρο ο οποίος δια στόματος Κυπραίου πληροφορήθηκε και αυτός στο τελευταίο επεισόδιο την αλήθεια. Οι εξελίξεις στο Διαφάνι θα είναι καταιγιστικές, καθώς η Ελένη θα δικαστεί για τον φόνο του συζύγου της, αναλαμβάνοντας όλη την ευθύνη, προκειμένου να σώσει τις αδελφές της, Ασημίνα και Δρόσω, που προσπαθούν να γεφυρώσουν το χάσμα που τις χωρίζει λόγω του μωρού.

H ακροαματική διαδικασία που γυρίζεται αυτό το διάστημα θα φέρει αντιμέτωπες τις δύο οικογένειες, με τους νομικούς να μάχονται σκληρά, ο καθένας εκπροσωπώντας τον πελάτη του. Σύμφωνα με το TV Έθνος, στη θέση του εκπροσώπου της πολιτικής αγωγής εκ μέρους της οικογένειας του Δούκα Σεβαστού, θα δούμε τον Γιάννη Νταλιάνη, ο οποίος επιστρέφει στην τηλεόραση 13 χρόνια μετά τη συμμετοχή του στην αστυνομική σειρά του MEGA "Ίχνη", όπου υποδυόταν τον Μάρκο, επικεφαλής της ομάδας έρευνας.

Απέναντί του, όπως αναφέρει το TV Έθνος, ως συνήγορος υπεράσπισης της Ελένης Σταμίρης θα βρεθεί ο Δημήτρης Μαζιώτης, ο οποίος για πρώτη φορά αναλαμβάνει πρωταγωνιστικό ρόλο σε σειρά. Η πρώτη επαφή είχε γίνει στην "Εθνική Ελλάδος" του Γιώργου Καπουτζίδη σε ρόλο γκεστ. Θεατρικά η πρώτη εμφάνισή του έγινε το 2011 στο έργο "Πεινάει κανείς" της Αθηνάς Παππά, ενώ πέρυσι είχε παίξει με την Άννα Ανδριανού στην "Τάρτα ροδάκινο" του Μηνά Βιντιάδη.