Έχει παρατηρηθεί από αρκετούς λουόμενους που συχνάζουν στην Πλαζ και συγκεκριμένα στο σημείο όπου βρίσκεται το Seatrac.

Το μηχάνημα αυτό, ως γνωστόν, είναι για να απολαμβάνουν τη χαρά της θάλασσας και να κάνουν το μπάνιο τους, άτομα με κινητικά προβλήματα και ειδικότερα άτομα που κινούνται με αναπηρικό αμαξίδιο.

Όμως αντί αυτών το χρησιμοποιούν για παιχνίδι αρκετά ανήλικα παιδιά και μάλιστα με την ανοχή των γονιών τους που τα παρακολουθούν, χωρίς να κάνουν κάτι. Το μηχάνημα αυτό όμως δεν είναι για παιχνίδι.

Αφήστε που είναι αρκετά επικίνδυνο και όταν παίζουν εκεί τα παιδιά μπορεί να χτυπήσουν και να τραυματιστούν, όπως είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι.

Φέτος, ένα άτομο που είναι καθισμένο σε αναπηρικό αμαξίδιο, είχε πάει τις προάλλες για να χρησιμοποιήσει το μηχάνημα και να κάνει το μπάνιο του στη θάλασσα.

Όμως για κακή του τύχη, το μηχάνημα το χρησιμοποιούσαν κάτι μικρά παιδιά που το είχαν περάσει για… εξέδρα.

Ο άνδρας περίμενε κάμποση ώρα και ευτυχώς που τη σκηνή είδε ένας γονιός των παιδιών αυτών και πήγε αμέσως στο σημείο και τα μάζεψε.

Ο άνθρωπος με το αμαξίδιο έκανε το μπάνιο του εντέλει. Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό. Το ζήτημα έχει να κάνει με το σεβασμό που πρέπει να δείχνουμε στους συνανθρώπους μας και φυσικά στο να μην καταστρέφουμε τη δημόσια περιουσία.

Γιατί εκτός όλων των άλλων με το παιχνίδι των παιδιών, το Seatrac κινδυνεύει και χωρίς το μηχάνημα, δεκάδες συμπολίτες μας θα μείνουν χωρίς τη χαρά της θάλασσας.

Κρίμα δεν είναι;