Συστατικά
  • Σπρέι μαγειρικής
  • 1 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 1 φλιτζάνι πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
  • 1 φλιτζάνι κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 φλιτζάνια baby σπανάκι
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 4 ολόκληρα αβγά
  • 4 ασπράδια αβγού
Τρόπος μαγειρέματος
  • Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 175°C.
  • Σε ένα αντικολλητικό ταψάκι για muffins με 12 θήκες, ψεκάζεις με μαγειρικό σπρέι.
  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σοτάρεις το λάδι, την κόκκινη πιπεριά, την πράσινη πιπεριά και το κρεμμύδι για 5 λεπτά.
  • Προσθέτεις το σπανάκι και σοτάρεις για ακόμα 2 λεπτά.
  • Στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα, προσθέτεις το λιωμένο σκόρδο.
  • Ρίχνεις αλάτι και αφαιρείς το τηγάνι από το μάτι.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ, σπας όλα τα αβγά και τα χτυπάς καλά.
  • Ρίχνεις μέσα τα σοταρισμένα λαχανικά.
  • Μοιράζεις το μείγμα στις φόρμες για muffins και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
  • Απολαμβάνεις

Πηγή: tlife.gr