Συστατικά
  • 120 γραμ. διάφορα πράσινα λαχανικά για σαλάτα (μαρούλι, λόλα, ρόκα, σπανάκι κ.ά.)
  • 3 πορτοκάλια
  • 1 αβοκάντο, πολύ καλά καθαρισμένο
  • 1 αγγουράκι
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • 2 κουτ. του γλυκού μπαλσάμικο
  • αλάτι, πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος
  • Αρχικά, Πλύνε και στέγνωσε καλά τα λαχανικά σου.
  • Βάλ’ τα σε μεγάλη σαλατιέρα.
  • Καθάρισε και κόψε το αγγούρι σε διαγώνια κομμάτια. Ρίξ’ το και αυτό στη σαλάτα.
  • Καθάρισε τα πορτοκάλια σε μισοφέγγαρα.
  • Ανακάτεψε τα δύο λάδια και το ξύδι σε ένα βαζάκι με καπάκι. Πρόσθεσε μέσα λίγο αλατοπίπερο και τον χυμό που έμεινε από τα πορτοκάλι
  • Περίχυσε τη σαλάτα με το μείγμα και ανακάτεψε απαλά.
  • Απολαμβάνεις!

Πηγή: tlife.gr