Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης παραθερίζουν στο σπίτι τους στη Μύκονο και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές, παρέα με τα δύο παιδιά τους, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η οικογένεια αποφεύγει τις κοσμικές παραλίες και τα πολυσύχναστα μέρη, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την παρουσιάστρια και τον επιχειρηματία να κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου.

Η Δούκισσα, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media και ειδικά στο Instagram, δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές της, με την τελευταία να γίνεται για να ευχηθεί στους followers της «καλό μήνα».

Το βράδυ της Παρασκευής, η ίδια αποκάλυψε πώς μαζί με τον μικρό Σάββα προσπαθούσαν να συναρμολογήσουν ένα αυτοκινητάκι, το οποίο τελικά κατάφεραν να ολοκληρώσουν το πρωί του Σαββάτου. Η περήφανη μητέρα, λοιπόν, το φωτογράφισε και ανάρτησε σχετικό στιγμιότυπο στα stories της, γράφοντας: «Στο περίπου! Καλημέρα, Καλό μήνα».