Δύο ομάδες Ρομά, είχαν δώσει στο Διακοπτό "ραντεβού" για να λύσουν τις διαφορές τους με ξύλο το βράδυ της Παρασκευής.

Η ομάδα ΟΠΚΕ της Αχαΐας σε συνεργασία με τους Αστυνομικούς του Αιγίου, κατάφεραν να σταματήσουν άμεσα τη συμπλοκή πριν συμβούν τα χειρότερα, αφού κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο ομάδες είχαν πάνω τους κοντάρια από μισό έως ένα μέτρο.

Οι αρχές προχώρησαν σε 7 συλλήψεις και 11 προσαγωγές ενώ κατασχέθηκαν 9 κοντάρια.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας και της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, επτά ημεδαποί άνδρες, τρεις από τους οποίους ήταν ανήλικοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου για τα όπλα και απειλή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αναζητώντας οχήματα για υπόθεση κλοπής, σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι επτά δράστες.

Οι τελευταίοι κατά τον  αστυνομικό έλεγχο  κρατώντας στα χέρια ξύλινα ρόπαλα, κινήθηκαν απειλητικά εναντίον των αστυνομικών τους οποίος απείλησαν.  

Κατά τη διάρκεια των αναζητήσεων, τραυματίστηκε αστυνομικός της  ομάδας ΔΙΑΣ Αιγιαλείας, ο οποίος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου.

Σε σωματικούς ελέγχους που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους δράστες βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν εννέα ξύλινα ρόπαλα.