Αυτό το καλοκαίρι η Νάταλι Κάκκαβα βρίσκεται μαζί με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο Καλοκαίρι #not, το οποίο σημειώνει και πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης. Από το δελτίο καιρού μέχρι τη σημερινή της τηλεοπτική παρουσία, η Νάταλι Κάκκαβα περνά από την… ανάκριση του Γρηγόρη Μελά στο Τηλέραμα και απαντά για όλα.

«Με το δελτίο καιρού ασχολήθηκα λόγω συγκυριών. Σπούδαζα φυσικός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, συγκεκριμένα, έκανα προπτυχιακά μαθήματα συνοπτικής μετεωρολογίας και συμφοιτητές και καθηγητές μου έκαναν πλάκα λέγοντάς μου ότι λόγω συμπαθητικής εμφάνισης και καλής άρθρωσης θα έπρεπε να έλεγα τον καιρό στην τηλεόραση. Έτσι φαίνεται ότι ξεκίνησε να κυλά το μιρκόβιο στις φλέβες μου.

Η τηλεόραση για μένα ως τηλεθεάτρια είναι χαλάρωση, αλλά ως επαγγελματία ένας πολύ απαιτητικός χώρος. Θα ήθελα να παρουσιάζω το δελτίο καιρού μέχρι να βγω στη σύνταξη. Αυτό που δεν χάνω στην τηλεόραση είναι το Ευτυχείτε. Παρακολουθώ σχεδόν τα πάντα, εκτός από αθλητικές εκπομπές. Είμαι τηλεορασάκιας. Αυτό που μου λείπει είναι ωραίες, δημιουργικές σειρές με καλό σενάριο.

Η πιο αξέχαστη τηλεοπτική μου εμπειρία ήταν όταν εκφώνησα το τελευταίο δελτίο ειδήσεων του Mega, κάτι που δεν είχα ξανακάνει ποτέ στο παρελθόν. Η ατμόσφαιρα, λόγω των τότε δυσάρεστων εξελίξεων στον σταθμό της Μεσογείων, ήταν τόσο φορτισμένη, που ένιωσα ότι έπρεπε να βγω μπροστά και να πω τα πράγματα με το όνομά τους, κάτι που άλλοι δεν ήθελαν να κάνουν!», αναφέρει η Νάταλι Κάκκαβα.