Ένας εργαζόμενος σε επιχείρηση της Βιομηχανικής Περιοχής της Πάτρας είναι σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κρούσμα του κορωνοϊού στην περιοχή μας.

Το κρούσμα επιβεβαιώθηκε την Τετάρτη και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία αναζήτησης των επαφών του.

Στο μεταξύ ο εργαζόμενος της ΔΕΥΑΠ μαζί με την κόρη του πήραν εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και θα συνεχίσουν στο σπίτι τους την καραντίνα.

Αντίθετα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για τον κορωνοϊό εξακολουθεί και νοσηλεύεται  ο 70χρονος Πατρινός επαγγελματίας, ενώ η σύζυγος του βρίσκεται στη Μονάδα Αρνητικής Πίεσης.

Ο Πατρινός φοιτητής από την Τσεχία νοσηλεύεται σπίτι του, όπως και η υπάλληλος της ΔΕΥΑΠ, αλλά και οι δυο συγγενείς του πρώτου υπαλλήλου της δημοτικής επιχείρησης, ενώ σε ξενοδοχείο καραντίνας φιλοξενείται ένας τουρίστας που ήρθε στην πόλη από το λιμάνι της Πάτρας.

Τέλος, σε ξενοδοχείο καραντίνας στο Μεσολόγγι φιλοξενείται η οικογένεια των Γερμανών τουριστών, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τους έλεγχους των δειγμάτων της περιοχής, διαγνώστηκε μόλις ένα θετικό στο Εργαστήριο Μοριακού Ελέγχου του ΠΓΝΠ και αυτό έχει να κάνει με δείγμα από την Κεφαλονιά.