Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Μελίνα Ασλανίδου διέλυσαν τις όποιες φήμες τους ήθελαν να βρίσκονται σε κόντρα μετά την εμφάνιση της τελευταίας σε σόου του παρουσιαστή την περασμένη Κυριακή. Μάλιστα, ο Τάκης Ζαχαράτος της ζήτησε να ανέβει στη σκηνή και μαζί ερμήνευσαν το «Τι σου έκανα και πίνεις».

O γνωστός σόου μαν βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τη Μελίνα Ασλανίδου ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπήρξε κόντρα μεταξύ τους. Όσο για τη σάτιρα που όπως όλα δείχνουν κάποιους τους ενοχλεί, τόνισε: «Η σάτιρα θέλει έναν σεβασμό και θέλει και ένα μέτρο. Δεν μπορείς να τον πυροβολήσεις αυτόν που έρχεται να σε δει. Μπορεί να έχω ξεφύγει και εγώ κάποιες φορές, ειδικά στις αρχές. Η σάτιρα είναι ένα “όπλο” που μπορεί πολύ εύκολα να γυρίσει σε σένα.

Έχω ζητήσει “συγγνώμη” από άνθρωπο που έχω σατιρίσει. Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως κάτι. Το ότι σατιρίζεις έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμάς. Για να σατιρίσεις κάποιον πρέπει να έχει κάτι, να ενδιαφέρει το κοινό, εσένα και να έχει κάτι, να έχει ΄σφραγίδα’. Δεν έχω εμμονή με τους ανθρώπους που σατιρίζω. Είναι ο θίασός μου και τους τρέφω απεριόριστη εκτίμηση. Το ότι θα σατιρίσω στη σκηνή για να γελάσουμε είναι άλλο κομμάτι, από το κομμάτι ότι ο Ζαχαράτος ως άνθρωπος που σέβεται την καριέρα του άλλου. Την εκτιμώ απεριόριστα».


Ο Τάκης Ζαχαράτος στο Alpha Παντού