Συστατικά
  • 700 γρ. φιλέτο φρέσκου σολομού
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1/3 του φλιτζανιού σος σόγιας
  • 1/3 του φλιτζανιού χυμό πορτοκάλι
  • 1/4 του φλιτζανιού μέλι
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • αλάτι και πιπέρι (για γεύση)
Τρόπος μαγειρέματος
  • Σε ένα μπολ, ανακατεύεις μαζί το χυμό πορτοκαλιού, το μέλι, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και τη σος σόγιας.
  • Βουτάς τα φιλέτα σολομού σε αυτό το μείγμα και τα αφήνεις να απορροφήσουν την μαρινάδα.
  • Ψήνεις το σολομό στη σχάρα, για περίπου 7 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα και να ροδοκοκκινίσει.
  • Σερβίρεις με ρύζι ή με μερικά καλοκαιρινά λαχανικά.
  • Απολαμβάνεις!

Πηγή: tlife.gr