Απώλεια και βαρύ πένθος για τον ΝΟΠ, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο επίτιμος πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου, Μίμης Γιαννούλης.

Η ανακοίνωση του ΝΟΠ έχει ως εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΠ εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Δημήτρη Γιαννούλη, που υπήρξε σημαντικός αθλητής του ΝΟΠ στην δεκαετία του πενήντα και συνέχισε ως μέλος σε αρκετές διοικήσεις, ενώ διετέλεσε δύο φορές πρόεδρος του ΝΟΠ (1974-1977 & 1977-1979).

Ο Μίμης Γιαννούλης (αριστερά στην φωτό του εξωφύλλου μαζί με τον Δ. Χρονόπουλο) ήταν ο αρχηγός μιας οικογένειας που τα μέλη της έχουν προσφέρει πολλά στην σύγχρονη ιστορία του Ομίλου και με απόφαση της γενικής συνέλευσης του είχε αποδοθεί ο τίτλος του επίτιμου προέδρου του ΝΟΠ.

Στην μνήμη του επιτίμου προέδρου Δ.Γιαννούλη τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου θα παραστούν στην εξόδιο ακολουθία και θα καταθέσουν στεφάνι εκ μέρους του Ομίλου, ενώ στην πρώτη επίσημη αθλητική εκδήλωση του ΝΟΠ θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του σημαντικού αθλητή και παράγοντα.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στα παιδιά του εκλιπόντος και στα μέλη της οικογένειάς του. Τιμή και μνήμη για την σπουδαία προσφορά του εκλιπόντος προς τον ΝΟΠ και τον αθλητισμό της Πάτρας».