Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, έξι αλλοδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε χωριό της Βουπρασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αγρόκτημα, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε οχτώ δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε τα τρία μέτρα.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρος (8,5) γραμμαρίων, ενώ όλα τα δενδρύλλια εκριζωθηκαν και κατασχέθηκαν.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδρίτσαινας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το πρωί, στο 1ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Αλιφείρας - Δαφνούλας, όπου 75χρονος ημεδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δένδρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδρίτσαινας διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των συνθηκών και αιτιών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου –Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε φορτηγό αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης.

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στον Αερολιμένα Ακτίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου-Βόνιτσας δύο αλλοδαποί άνδρες, διότι αποπειράθηκαν να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα με πτήσεις που είχαν προορισμό τη Γερμανία και Ολλανδία, επιδεικνύοντας κατά το διαβατηριακό έλεγχο, πλαστό και κλεμμένο ταξιδιωτικό έγγραφο.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη, σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους (5,1) γραμμαρίων.

Παράλληλα, ο δράστης αντιστάθηκε και απώθησε βίαια τους αστυνομικούς για να αποφύγει την σύλληψη.