Το Εργοστάσιο Τέχνης, θα αποτελέσει στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας 3 Αυγούστου, για άλλη μια φορά σημείο αναφοράς για τις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας και πόλο έλξης των φίλων της μουσικής, οι οποίοι με …τα μάτια κλειστά, θα παρακολουθήσουν μία συναυλία για την «Πανσέληνο» του Αυγούστου, την οποία …υπογράφουν η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» και η Γιώτα Νέγκα με την ξεχωριστή ερμηνεία της.

Η πραγματοποίηση της συναυλίας συμπίπτει με την συμπλήρωση 35 χρόνων καλλιτεχνικής παρουσίας στην Ελληνική μουσική της Ορχήστρας και θα αποτελέσει ένα μουσικό ταξίδι για τον έρωτα, το πάθος, τον αγώνα, τον πόνο, την ελευθερία, την επιτυχία και την …καταστροφή, με τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της Γιώτας Νέγκα αλλά και τραγούδια που με τα μάτια κλειστά όλοι θα σιγοτραγουδήσουν. 

Με «φόντο» την Πανσέληνο του Αυγούστου, ο χώρος θα πλημμυρίσει με ήχους, μουσικές και ερμηνείες που θα καθηλώσουν τον θεατή.

Την Ορχήστρα διευθύνει ο καταξιωμένος μαέστρος Αναστάσιος Συμεωνίδης. Την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ορχήστρας υπογράφει η Βάγια Ζεππάτου. 

*Λόγω των ειδικών μέτρων ασφάλειας των θεατών στο χώρο ορίζεται πέρας προσέλευσης στις 20.00. Κατά την είσοδο και έξοδο των θεατών είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων.

Συντελεστές:

Γιώτα Νέγκα, Ερμηνεία

Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης»

Αναστάσιος Συμεωνίδης, Μουσική Διεύθυνση

Βάγια Ζεππάτου, Καλλιτεχνική Διεύθυνση Ορχήστρας

Ηλίας Καρκαβέλιας, Κόντρα Μπάσο

Διονύσης Μπάστας, Ηχητικός Σχεδιασμός – ηχοληψία 

Μίμης Αγγελόπουλος, Ηχοληψία 

Νίκος Σωτηρόπουλος, Φωτιστικός Σχεδιασμός

Άγγελος Θεοδωρόπουλος / Creativelab , Σχεδιασμός Αφίσας

Δίηχο, Οργάνωση και εκτέλεση παραγωγής