Λίγο πριν κλείσει τα 27 της χρόνια, η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, επιχειρηματία Βύρωνα Βασιλειάδη.

Ο γάμος έγινε το βράδυ της Τρίτης στο μαγευτικό Αγράρι στη Μύκονο, ενώπιον στενών συγγενών και φίλων, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τους 120.

Το Mykonos Live TV εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την είσοδο της Εριέττας Κούρκουλου, η οποία ήταν πολύ εντυπωσιακή στο made in Vrettos Vrettakos νυφικό της.

Η 27χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έφτασε στην εκκλησία με καΐκι στις 8 το βράδυ συνοδευόμενη από τη μητέρα της Μαριάννα Λάτση, η οποία ήταν ιδιαίτερα κομψή με τη σιέλ ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει, και την παρέδωσε στον γαμπρό.

Μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και πίστης, οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση.

Εντύπωση προκάλεσαν οι ντισκομπάλες που ήταν διάσπαρτες στην άμμο. Το γαμήλιο γλέντι περιλάμβανε vegan μενού, σκηνοθετημένο πρόγραμμα με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε τη διασκέδαση μαζί με τη ροκ μπάντα 1550.

Το εντυπωσιακό νυφικό της