Κανένας διάλογος,οι υπάρχουσες συνθήκες και διεθνείς κανονισμοί είναι εν ισχύ και σαφείς. 

Ο Ερντογάν (Τουρκία) και η φίλη του Μέρκελ (Γερμανία) δεν περίμεναν  η Ελλάδα και οι Ένοπλες δυνάμεις της χώρας να δώσουν το δεύτερο ηχηρό  ράπισμα (μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, πρώτο ήταν στον Έβρο) στις ορέξεις  και στις επεκτατικές βλέψεις τους.

Είδαν ότι είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, είδαν το βαθμό ετοιμότητας, είδαν ότι τώρα θα έβγαιναν χαμένοι. 

Μόλις πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας είχε εγκρίνει σημαντικές εξαγωγές όπλων προς την Τουρκία.

"Τα εξαγόμενα από τη Γερμανία πολεμικά όπλα, τα οποία συναρμολογούνται στην Τουρκία υπό τη μορφή καταδιωκτικών υποβρυχίων, είναι απολύτως ενδεδειγμένα για την τουρκική επιθετική πολιτική στη Μεσόγειο», δήλωσε η Σεβίμ Ντάγκντελεν, αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του κόμματος Die Linke. 

Επιπλέον, συνδέεται με μια «σημαντική μεταφορά τεχνολογίας στην Τουρκία".

Είδαμε τελικά ότι η Τουρκία έχει έλλειψη στα υποβρύχια αφού η Γερμανία σπεύδει να την εξοπλίσει άμεσα, ίσως τότε νοιώσει ότι πρέπει να μας χτυπήσει.

Παρά τα όσα συμβαίνουν γύρω μας σε ότι και αν γίνει πρέπει να είμαστε πεπεισμένοι και σίγουροι ότι δεν πάμε σε διάλογο με αυτούς, εάν πάμε σίγουρα θα χάσουμε παρά θα κερδίσουμε. 

Άμεσα να γίνουν εξοπλισμοί και αναβαθμίσεις στις ένοπλες δυνάμεις μας, και κανένας διάλογος...

Το ψυχικό σθένος υπάρχει, το ηθικό υψηλό, πρέπει να τελειώνουμε με αυτές τις καταστάσεις. 

"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"

Καρυώτης Γεώργιος 
Εφ Λγός (ΕΔ)
Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)