Με νέα πρόσωπα έρχεται στους δέκτες μας τη νέα σεζόν η σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1, η οποία και κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, φυσικά και θα συνεχιστεί από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τις ιστορίες στο Διαφάνι να παρουσιάζουν ακόμη πιο έντονες συγκινήσεις, αλλά και νέα πρόσωπα.

Που αφήσαμε τους ήρωες των «Άγριων Μελισσών»

Οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και αναμένεται να είναι τραγικές για πολλούς από τους πρωταγωνιστές. Η Ελένη ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του ένοχου μυστικού τους, καθώς η Θεοδοσία τη στέλνει στη φυλακή. Η σύζυγος του Λάμπρου ανακάλυψε ένα γράμμα του Γιάννου στο οποίο εκείνος αποκαλύπτει το φονικό και πως το διέπραξαν οι αδερφές Σταμίρη, στις «Άγριες Μέλισσες».

Από την άλλη, η Δρόσω δίνει το παιδί της στην Ασημίνα και τον Νικηφόρο και λίγο μετά τη μεταφορά του θα συμβούν τραγικές καταστάσεις. Το νέο μωρό, φέρνει την πλοκή στις «Άγριες Μέλισσες» εκεί από όπου ξεκίνησε, δηλαδή στον Σέργιο Σεβαστό. Κι αυτό γιατί όπως όλα δείχνουν, το νεογέννητο θα πάρει το όνομα του δολοφονηθέντος γιου του Δούκα. Κάπως έτσι, έριξε αυλαία το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν.

Νέα πρόσωπα στις «Άγριες Μέλισσες»

Όπως είναι φυσικό, αιχμή του δόρατος στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και για τη νέα σεζόν παραμένει η σειρά «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο διευθυντής προγράμματος, Τζώρτζης Ποφάντης κατά την ενημέρωση των τηλεοπτικών συντακτών για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, η καθημερινή σειρά αναμένεται με νέα επεισόδια, μέσα στο Σεπτέμβρη.


Εδώ και κάποιες ημέρες έγινε γνωστό πως στο καστ των «Άγριων Μελισσών μπαίνει ένας γνώριμος από μια άλλη αγαπημένη σειρά της περασμένης σεζόν, το «Κόκκινο Ποτάμι». Εκτός όμως από τον Αργύρη Πανταζάρα, στη σειρά θα δούμε τους Βασίλη Μπισμπίκη, Στέλλα Γκίκα, Αλεξάνδρα Παντελάκη και Γιάννη Νταλιάνη.

Νέοι ρόλοι στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης αναμένεται να αναλάβει ρόλο «μνηστήρα» για την καρδιά της Λενιώς από τη νεά σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσαν στη δημοσιότητα από την εκπομπή «Πρωινό», ο ρόλος του ηθοποιού θα έρθει να αναπληρώσει το κενό της απώλειας του Κυπραίου, ο οποίος και βγαίνει από το κάδρο στα επόμενα επεισόδια.

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη, γνώριμη στην ελληνική τηλεόραση – μεταξύ άλλων από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Ευτυχισμένοι μαζί» πριν από αρκετά χρόνια – είναι μια ακόμη ηθοποιός που θα δούμε στις «Άγριες Μέλισσες».

Πάντως, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι «Άγριες Μέλισσες» αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Οι υπεύθυνοι του σταθμού θέλουν να εξασφαλίσουν πως διαθέτουν ικανό «στοκ» επεισοδίων, στο ενδεχόμενο καθυστέρησης γυρισμάτων εξαιτίας του κορωνοϊού.