Σε «βασίλειο» του μπερντέ, μετατράπηκαν το βράδυ της Κυριακής οι χώροι των παιδικών κατασκηνώσεων στα Ροΐτικα, της πλατείας των Μποζαϊτίκων και το προαύλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Νέο Σούλι όπου αντίστοιχα πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις, «Ο Καραγκιόζης και ο στοιχειωμένος κορονοϊός»,«Ο Καραγκιόζης και ο Γορίλλας» και « Ο Καραγκιόζης λοιμωξιολόγος».

Η ενότητα του θεάτρου Σκιών, με τίτλο «Ο καραγκιόζης την εποχή του Κορονοϊού» για μία ακόμα φορά αποτέλεσε πηγή γέλιου και δροσιάς με δεκάδες μικρούς και μεγάλους να δίνουν το παρών.

Για την ενότητα του Καραγκιόζη και το φετινό του «διάβα» στις γειτονιές της Πάτρας, μίλησαν αντίστοιχα, πριν την έναρξη των παραστάσεων σε Μποζαΐτικα, παιδικές κατασκηνώσεις Ροϊτίκων και στο Νέο Σούλι, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στον Πολιτιστικό Οργανισμό, Χριστίνα Κλωνιζάκη, Σταυρούλα Ζαρνάβαλου και Λαμπρινή Αναγνώστου.

Η «φιγούρα» του Καραγκιόζη για την παραγωγή της κεντρικής αφίσας των εκδηλώσεων, παραχωρήθηκε ευγενώς από τον Μπάμπη Μακρή, το οποίο ο Πολιτιστικός Οργανισμός ευχαριστεί.