Ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος του Δ.Σ. της Λίγκας και κατά την αποχώρησή του μίλησε για την απόφαση των ΠΑΕ να μη γίνει αναδιάρθρωση.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ ξεκαθάρισε πως η Super League δε θα δεχτεί αναδιάρθρωση από την ΕΠΟ και τόνισε μεταξύ άλλων πως δεν πρόκειται να γίνει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν, αν πάρει αυτήν την απόφαση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ιστορική απόφαση. Επιτέλους υπήρχε μια θέση υπευθυνότητας από τους ιδιοκτήτες και τους εκπροσώπους των ΠΑΕ. Λάβαμε υπόψη το νόμο Αυγενάκη, το πρωτάθλημα δεν διακόπηκε, αλλά ολοκληρώθηκε. Κάναμε αυτό που έλεγε η προκήρυξη, λάβαμε υπόψη αυτό που είχε θέσει η κυβέρνηση και αποφασίσαμε με 13-1 ότι ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα δεν καταργούμε την προκήρυξή μας.

Είπαμε ότι, αν η Ε.Ε. της ΕΠΟ παρανόμως δεν λάβει υπόψη την απόφασή μας, δεν πρόκειται να αρχίσει το πρωτάθλημα. Μάλιστα, θα καταθέσουμε τα δελτία των ποδοσφαιριστών μας, ώστε να μην υπάρχει καμία πιθανότητα επανόδου. Η ομοσπονδία δεν έχει καμία δουλειά με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά με το ερασιτεχνικό» τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.