Η Ώρα Πατρών σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:

"Ακόμα και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τη λειτουργία του site από τη δημοτική αρχή Πελετίδη έκανε την αυτοκριτική του από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το site του Δήμου.

Οι "μονταζιέρες" της Μαιζώνος με τους άμισθους συνεργάτες, ρεπόρτερ του Δημάρχου αλλά και site προσκείμενα στο ΚΚΕ διαστρέβλωσαν την πρόταση της αντιπολίτευσης ότι δήθεν επιθυμούσαμε να βάλουμε επιτροπή λογοκρισίας στο Δήμο... μάλλον κρίνουν εξ ιδίων....

Η πρότασή μας ήταν η σύσταση διαπαραταξιακής επιτροπής από έναν εκπρόσωπο της Δημοτικής Αρχής, έναν της αντιπολίτευσης και ένας από την ΕΣΗΕΠΗΝ ως φορέας με εμπειρία να μελετήσουν και να φέρουν ολοκληρωμένη εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού μιλήσουν με επιστημονικούς, πολιτιστικούς φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.α. για το στήσιμο site αντάξιο της ιστορίας και του πολιτισμού της πόλης.

Ας μας αναφέρουν όλα τα προηγούμενα χρόνια με άλλους δημάρχους (Δημαράς, Φούρας) πότε το site του Δήμου ή κάποιου άλλου Δήμου ανά την Ελλάδα χρησιμοποιήθηκε για να υβρίζει τις άλλες παρατάξεις αποκαλώντας με το ρατσιστικό και ξενοφοβικό τίτλο "μαύρο μέτωπο" που υποτιμητικά χρησιμοποιούσε η άρχουσα τάξη στην Αμερική εναντίον της εξέγερσης.

Σε δημοσίευμα ενός από τα φίλες προσκείμενες σελίδες της Λαϊκής Συσπείρωσης του "Ρεπόρτερ" επικαλέσθηκαν το Δήμο Χαλανδρίου διαστρεβλώνοντας όπως πάντα τι συμβαίνει εκεί έτσι τους ήρθε "χαστούκι" η απάντηση από το Δήμαρχο Χαλανδρίου κ. Σίμο Ρούσσο ότι «στο site του Δήμου Χαλανδρίου αναρτώνται οι ανακοινώσεις όλων των δημοτικών παρατάξεων στη σελίδα "Νέα των παρατάξεων" και στην εφημερίδα του Δήμου οι αντιπολιτευόμενες παρατάξεις έχουν 4 από τις 16 σελίδες προκειμένου να διατυπώνουν χωρίς περιορισμό τις απόψεις τους».....κεραμίδα στο κεφάλι τους. Στο site του Δήμου Πατρέων δημιούργησαν αυτό το χώρο δύο μέρες πριν έρθει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και το "έχωσαν" σε σημείο ώστε να μην το βλέπει κανείς. Πρωτόγνωρα πράγματα "κοινά δαιμόνια" εισάγει το Χαλάνδρι για τους "άμισθους" κονδυλοφόρους του κ. Πελετιδη.

Ας λουστούν τα ψέματα και τον πολιτικό τους τυχοδιωκτισμό άλλωστε για αυτούς οι λέξεις δημοκρατία, διάλογος, πλουραλισμός είναι ξένες πάνω από όλα ο κανόνας "αλήθεια είναι ότι συμφέρει το κόμμα".