Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων γίνεται γνωστό, ότι ξεκινά, από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων», η δωρεάν διάθεση εισιτηρίων, για την παράσταση “EXODOS”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 το βράδυ του Σαββάτου 25 Ιουλίου, στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 6.00 το απόγευμα. Εισιτήρια θα διατίθενται και το Σάββατο.

Επίσης ξεκινά το Σάββατο 25 Ιουλίου, από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων», η δωρεάν διάθεση εισιτηρίων, για την συναυλία αφιέρωμα στον Beethoven, του κουιντέτου Δημοτικού Ωδείου Πατρών, με σολίστ (πιάνο) τον Αναστάσιο Πάππας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Ιουλίου στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 6.00 το απόγευμα και το Σαββατοκύριακο πλην Δευτέρας.

Παράλληλα το Σάββατο 25 Ιουλίου, από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων», ξεκινά η δωρεάν διάθεση εισιτηρίων, για την παράσταση του ΔΗ.ΠΕΘΕ. Πάτρας, με τίτλο «Του νεκρού αδελφού», που ανεβαίνει το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Αυγούστου, στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου,. στο πλαίσιο της ενότητας «Συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ»

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 6.00 το απόγευμα και το Σαββατοκύριακο πλην Δευτέρας.