Ανοικτό παραμένει το ζήτημα της στέγασης του καρναβαλικών πληρωμάτων, μετά τη εκκένωση του χώρου στις πρώην αποθήκες του ΑΣΟ. 

Είναι ένα ζήτημα που ο Καρναβαλικός Οργανισμός θέλει να κλείσει όσο γίνεται πιο γρήγορα, έτσι ώστε να κάνει ένα βήμα για την βελτίωση των σχέσεων του με τους εκπροσώπους των καρναβαλικών πληρωμάτων που εξαιτίας του όλου θέματος, βρίσκονται το τελευταίο διάστημα σε τεντωμένο σχοινί. 

Μέχρι ώρας, πάντως, τα στελέχη του Καρναβαλικού Οργανισμού, δεν έχουν παρουσιάσει μια συγκεκριμένη πρόταση για τη στέγαση των καρναβαλικών πληρωμάτων ή καλύτερα ότι έχει έρθει στο προσκήνιο έχει καταλήξει σε αδιέξοδο. 

Οι εκπρόσωποι των πληρωμάτων, σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίζοντας το γεγονός της διάλυσης της σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου για την δημιουργία του πολυχώρου που είναι να κατασκευστεί στο παλαιό βιομηχανικό συγκρότημα, ενδέχεται να ζητήσουν να ξαναπάνε στον χώρο του ΑΣΟ, που είχαν κάνει άλλωστε "σπίτι" τους τα τελευταία 17 χρόνια. 

Αν δεν υπάρξει άλλη πρόταση και εφόσον οι εργασίες στον χώρο καθυστερήσουν να ξεκινήσουν, όπως φαίνεται. Η πρόσκληση του Καρναβαλικού Οργανισμού προς τα πληρώματα για να βρεθεί μία λύση στο όλο θέμα αναφέρει τα εξής:

"H Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας προσκαλεί τα καρναβαλικά πληρώματα και κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσουν γραπτώς τις προτάσεις τους έως τις 31 Αυγούστου 2020 οι οποίες θα αφορούν τη λειτουργία του χώρου που θα στεγάσει του δημιουργούς καρναβαλικών αρμάτων και κατασκευών, έτσι ώστε να αναπτυχθεί μια ευρεία συζήτηση πάνω στο θέμα με απώτερο σκοπό το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας.

Οι προτάσεις μπορούν να κατατεθούν στο γραφείο πρωτόκολλου της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας (Ακτή Δυμαίων 50-1ος όροφος) είτε γραπτώς, είτε ηλεκτρονικά στο email της Επιχείρησης".