Στην περίοδο όπου έπαιζε στην πολύ δημοφιλή σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» αναφέρθηκε η Ιωάννα Πηλιχού. Η ηθοποιός προς έκπληξη αποκάλυψε πως δεν πέρασε καλά. Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «φλΕΡΤ» όπου παρουσιάζει η Νάντια Κοντογεώργη η Ιωάννα που στη σειρά υποδύθηκε την κόρη της Κατερίνας Λέχου είπε τα εξής:

«Δεν πέρασα καλά τότε… Όχι, όχι, όχι… Κοίταξε να δεις. Ως προς την δουλειά και ως προς την αγάπη του κόσμου που σου δείχνει, γιατί δεν θέλω να είμαι αχάριστη, είναι πάρα πολύ ωραίο, απλώς το να είσαι ξαφνικά έξω και να σε αναγνωρίζουν ή να έρχονται να σου μιλάνε χωρίς να σε γνωρίζουν, που δεν ήμουν μαθημένη σε αυτό, με έκανε να περάσω λίγο δύσκολα. Δεν το ήθελα πάρα πολύ» πρόσθεσε η ηθοποιός και συνέχισε:

«Έμεινα, δηλαδή, όσο γινόταν στο σπίτι μέχρι να περάσει το μεγάλο μπαμ! Είναι πολύ ευχάριστο να έρχεται ο άλλος και να σου λέει πως, ξέρεις, «μου αρέσει πολύ εκεί που σε είδα» αλλά το προτιμάς να είναι στο θέατρο που έχεις πάει για αυτό το σκοπό. Που θα μιλήσεις, με τον κόσμο και θέλεις λίγο τον προσωπικό σου χρόνο. Δεν το έχω εντελώς συνηθίσει, απλώς άρχισα κάποια στιγμή να το αποδέχομαι και να δουλεύω με τον εαυτό μου και να λέω ότι πρέπει να υπάρχει στη ζωή μου γιατί πάει πακέτο με τη δουλειά που διάλεξα».


Η Ιωάννα Πηλιχού φλΕΡΤαρει στην παρέα μας! | 22/07/2020 | ΕΡΤ