Πάσα στη διασκέδαση με AHEPA CUP 2020

Εως 29 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής

Με τις πρώτες εγγραφές από Πύργο και Αθήνα ξεκίνησαν και επισήμως οι δηλώσεις συμμετοχής για το AHEPA CUP 2020 Beach Volleyball tournament, που θα διεξαχθεί 31 Ιουλίου - 2 Αυγούστου στη Ναύπακτο. Η άρτια οργάνωση των προηγουμένων ετών, τα χρηματικά έπαθλα για τους νικητές αλλά και το δώρο της TRITON Ferries για ακτοπλοϊκά εισιτήρια προς Κύθνο στους φετινούς πρωταθλητές είναι σαφώς ένα καλό κίνητρο συμμετοχής. Επιπλέον η ακύρωση των φετινών επίσημων διοργανώσεων της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης λόγω κορωνοϊού, έχει δημιουργήσει μια δεξαμενή αθλητών ποιότητας που “ψάχνονται” να συμμετέχουν σε ποιοτικά και εγκεκριμένα από την ομοσπονδία τουρνουά. Έτσι και φέτος αναμένονται δυνατές συμμετοχές και ειδικά στην τελική φάση των αγώνων πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις.

Το AHEPA CUP είναι η μοναδική αθλητική εκδήλωση της γνωστής οργάνωσης AHEPA για την Ελλάδα και την Ευρώπη και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Ναύπακτο. Η επιπλέον ιδιαιτερότητα του AHEPA CUP είναι ότι είναι “μικτό”, δηλαδή αφορά ομάδες που απαρτίζονται από αγόρι/κορίτσι, κάτι που το κάνει πιο διασκεδαστικό, ενδιαφέρον αλλά και μοναδικό. Το τουρνουά έχει κάθε επισημότητα καθώς η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και η AHEPA Hellas έχουν δώσει την αιγίδα τους, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης την έγκρισή της ενώ αποτελεί συνδιοργάνωση με το Δήμο Ναυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου. Εξυπακούεται ότι έχουν προβλεφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας που προβλέπονται από τις οδηγίες της ΕΟΠΕ σε σχέση με τον κορωνοϊό, ενώ το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού θα συνδράμει στην υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης για περίπτωση ατυχήματος κλπ.

Χορηγός και με πολύπλευρη προσφορά στη διεκπεραίωση της διοργάνωσης είναι ο Ιωάννης Χορόζογλου (Chorozoglou Ioannis)/ Σύμβουλος επιχειρήσεων, καθώς και η εταιρεία TRITON Ferries που επιπλέον προσφέρει το ακτοπλοϊκό εισιτήριο προς Κυθνο/ δώρο στους πρωταθλητές. Οι διαγωνιζόμενοι θα ξεδιψάσουν στη διάρκεια του τουρνουά με μεταλλικό νερό “ΚΟΡΠΗ”.

Ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες του τουρνουά μπορεί κανείς να αναζητήσει στην προκήρυξη του τουρνουα όπως έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα http://ahepacup.blogspot.com

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με αποστολή της συμπληρωμένης αίτησης στο [email protected], ή τηλεφωνικά στο 6972090641 (Ντίνος) μέχρι την Τετάρτη 29 Ιουλίου και ώρα 15.00