Γράφαμε τις προάλλες ότι στην Πάτρα υπάρχει ένα άτυπο κάμπινγκ που υποδέχεται τους «τουρίστες», δίνοντας τους την δυνατότητα να περάσουν ανέμελες και ξένοιαστες, διακοπές, χωρίς να πληρώνουν φράγκο!

Που λέγαμε ότι ήταν το κάμπινγκ αυτό; Στον μώλο της Αγίου Νικολάου. Ξεχάσαμε όμως κάτι.  Η κύρια έδρα του κάμπινγκ μας είναι στο πάρκο του Φάρου. Ο μώλος επί της ουσίας είναι επέκταση του project που έχουμε σχεδιάσει για την παραλιακή ζώνη της πόλης.

Εκεί λοιπόν στο «κάμπινγκ» του Φάρου ο… τουρίστας απολαμβάνει την ξάπλα του στο γκαζόν, ξυπνώντας από τον ήχο των κυμάτων της θάλασσας και τη ζέστα του ήλιου. Στο Φάρο έτσι νιώσει κάποιος την αίσθηση του… πρωτόγονου ελληνικού καλοκαιριού.

Έχετε δει σίγουρα την ταινία «Κορίτσια στον ήλιο» με τον ήχο του «Ένα πρωινό» να συνοδεύει τις λήψεις από αυτό το πρωτόγονο ελληνικό καλοκαίρι που σας λέμε.

Οι φωτογραφίες είναι από… ένα πρωινό στον Φάρο της Πάτρας. Μόνο ο Βόγλης ως βοσκός  λείπει από το σκηνικό. Μην θελήσετε όμως να τον αντικαταστήσετε και πάτε να φωνάξετε «καρύδια, καρύδια, καρύδια» όπως έκανε και αυτός στην ταινία.

Γιατί τότε να είστε σίγουροι οι «τουρίστες» του κάμπινγκ δεν θα διστάσουν να σας πάρουν από πίσω…

(Οι φωτογραφίες είναι του Κώστα Θεοχάρη).